Zo zákulisia
My spoznávame každý deň vás, tu sa môžte dozvedieť niečo o nás.
CEO Medusa, Peter Štecko: ,,Niektoré rozhodnutia sa nerobia ľahko, ale situácia je vážna a treba konať. Preto sme sa aj na základe aktuálnych opatrení vlády a vývoja v spojitosti s ochorením COVID-19 rozhodli dočasne zatvoriť našu prevádzku La Pala v Starom Meste. Spolu s biznis centrami utrpelo bratislavské Staré Mesto počas koronavírusu asi najviac, od…
Je tu čas na oslavu priateľstva a spoločných chvíľ, ktoré konečne môžeme tráviť spolu. Vezmite priateľov do našej trattorie a pizzerie La Pala a vychutnajte si spoločné chvíle pri skvelom jedle, pohári dobrého vína či našich sviežich spritzoch. Pripravili sme si pre vás špeciálne MedusaCard odmeny, aby sme vám vaše spoločné stretnutia ešte viac spríjemnili. Byť členom…
Článok pre Vás budeme priebežne editovať aktuálnymi informáciami. Priatelia! Vyzerá to tak, že dlhé čakanie sa pomaličky, postupne blíži ku koncu. Vláda tento týždeň (v pondelok 4. 5.) schválila zlúčenie fázy 2 a 3 v uvoľňovaní ekonomiky, čo znamená možnosť otvoriť postupne od stredy (6. 5.), veľmi zodpovedne a čo najbezpečnejšie, aj terasy Všetky…
Náš brand chef Lacko Výpala stále niečo vymýšľa a zlepšuje. Preto so svojim tímom a šéfkuchárom Patrikom, varili, skúšali, kombinovali a pripravili ešte lepšie menu. Pozbierali sezónne suroviny, zamiešali nové cesto a budú radi, ak sa zastavíte a ochutnáte. Z nášho nového menu vyberáme: Calamari fritti: fritované kalamáre, cesnakovo-limetkové aioli. Fegato d’anatra: grilovaná kačacia pečeň…
Naša La Pala na Hviezdoslavovom námestí patrí menšie prevádzky v rámci Medusy, no generálna manažérka Miška Obadalová pracovala v minulosti aj v Centrálnej Klubovni. Miška je kreatívna duša – je vyštudovaná zlatníčka. Počas školy však pomáhala v kaviarni u rodičov a zaľúbila sa do gastro biznisu. Aby toho nemala málo, externe popri prvej škole začala študovať na hotelovej…