Novinky

Zo zákulisia


My spoznávame každý deň vás, tu sa môžte dozvedieť niečo o nás.

OSLÁVTE PRIATEĽSTVO VĎAKA MEDUSACARD

Je tu čas na oslavu priateľstva a spoločných chvíľ, ktoré konečne môžeme tráviť spolu. Vezmite priateľov do našej trattorie a pizzerie La Pala a vychutnajte si spoločné chvíle pri skvelom jedle, pohári dobrého vína či našich sviežich spritzoch. Pripravili sme si pre vás špeciálne MedusaCard odmeny, aby sme vám vaše spoločné stretnutia ešte viac spríjemnili. Byť členom…

Otvárame vonkajšiu terasu!

Článok pre Vás budeme priebežne editovať aktuálnymi informáciami. Priatelia! Vyzerá to tak, že dlhé čakanie sa pomaličky, postupne blíži ku koncu. Vláda tento týždeň  (v pondelok 4. 5.) schválila zlúčenie fázy 2 a 3 v uvoľňovaní ekonomiky, čo znamená možnosť otvoriť postupne od stredy (6. 5.), veľmi zodpovedne a čo najbezpečnejšie, aj terasy   Všetky…

Predstavujeme naše vynovené menu

Náš brand chef Lacko Výpala stále niečo vymýšľa a zlepšuje. Preto so svojim tímom a šéfkuchárom Patrikom, varili, skúšali, kombinovali a pripravili ešte lepšie menu. Pozbierali sezónne suroviny, zamiešali nové cesto a budú radi, ak sa zastavíte a ochutnáte. Z nášho nového menu vyberáme: Calamari fritti: fritované kalamáre, cesnakovo-limetkové aioli. Fegato d’anatra: grilovaná kačacia pečeň…

Vyrastala v gastro rodine, dnes vedie trattoriu La Pala k rodinnej atmosfére

Naša La Pala na Hviezdoslavovom námestí patrí menšie prevádzky v rámci Medusy, no generálna manažérka Miška Obadalová pracovala v minulosti aj v Centrálnej Klubovni. Miška je kreatívna duša – je vyštudovaná zlatníčka. Počas školy však pomáhala v kaviarni u rodičov a zaľúbila sa do gastro biznisu. Aby toho nemala málo, externe popri prvej škole začala študovať na hotelovej…