Predstavujeme naše vynovené menu

Od novembra sme pre vás pripravili nové menu


Náš brand chef Lacko Výpala stále niečo vymýšľa a zlepšuje. Preto so svojim tímom a šéfkuchárom Patrikom, varili, skúšali, kombinovali a pripravili ešte lepšie menu. Pozbierali sezónne suroviny, zamiešali nové cesto a budú radi, ak sa zastavíte a ochutnáte.

Z nášho nového menu vyberáme:

Calamari fritti: fritované kalamáre, cesnakovo-limetkové aioli.

Fegato d’anatra: grilovaná kačacia pečeň s jablkami, kváskový chlieb, jablčný mušt.

Consommé di cervo: jelenie consommé, pečený knedlík s kačaciou pečienkou, pažítka, petržlen, mrkva.

Risotto alla zucca: hokkaido, gaštany, parmezán, tekvicové semiačka.

Spaghetti alla carbonara: vajce, guanciale, pecorino, grana padano.

Pappardelle con ragout d’anatra: konfitovaná kačka, pomodoro omáčka, parmezán,
sedano, mrkva, červené víno, mascarpone.

Arrosto di manzo al forno: pomaly pečené hovädzie plece, zemiaková kaša s hľuzovkou, topinamburové chipsy.

Margherita: sugo pomodoro, mozzarella, čerstvá bazalka.

Quattro stagioni: sugo pomodoro, mozzarella, prosciutto cotto,
artičoky, olivy, šampiňóny, oregano.

Stinco di maiale: bravčové koleno so savého prasiatka (sous-vide).

Verdure al forno con formaggio di capra: pečená mrkva, petržlen, hokkaido, repa, šalát mix, pena z kozieho syra, hokkaido dresing, tekvicové semiačka, tekvicové chipsy, mak.

Torta di mele: jablkový koláč, pena z rakytníka, sušené kvety,
nakladaný rakytník, píniové oriešky.

Tešíme sa na vašu návštevu 🙂