Novinky

Zo zákulisia


My spoznávame každý deň vás, tu sa môžte dozvedieť niečo o nás.

Predstavujeme naše vynovené menu

Náš brand chef Lacko Výpala stále niečo vymýšľa a zlepšuje. Preto so svojim tímom a šéfkuchárom Patrikom, varili, skúšali, kombinovali a pripravili ešte lepšie menu. Pozbierali sezónne suroviny, zamiešali nové cesto a budú radi, ak sa zastavíte a ochutnáte. Z nášho nového menu vyberáme: Calamari fritti: fritované kalamáre, cesnakovo-limetkové aioli. Fegato d’anatra: grilovaná kačacia pečeň…

Vyrastala v gastro rodine, dnes vedie trattoriu La Pala k rodinnej atmosfére

Naša La Pala na Hviezdoslavovom námestí patrí menšie prevádzky v rámci Medusy, no generálna manažérka Miška Obadalová pracovala v minulosti aj v Centrálnej Klubovni. Miška je kreatívna duša – je vyštudovaná zlatníčka. Počas školy však pomáhala v kaviarni u rodičov a zaľúbila sa do gastro biznisu. Aby toho nemala málo, externe popri prvej škole začala študovať na hotelovej…